COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство

ЗАГОВОРЪТ Е РАЗКРИТ - COVID-19 е начин за дигитално поробване на хората от световното правителство април 26, 2020 БЕЛЕГА НА ЗВЯРА! ЗАПОЧНАХА КАМПАНИЯ ЗА УБЕЖДАВАНЕ НА ХОРАТА ДА СИ СЛАГАТ ПРОСЛЕДЯВАЩИ ЧИПОВЕ! ЛЪЖАТ ГИ УЖ ЗА ДА МОЖЕЛО ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ КОРОНАВИРУСА, КОЙТО САМИЯ ЕЛИТ СЪЗДАДЕ И ПУСНА СРЕД ТЯХ С ТАЗИ ЦЕЛ!
Богатите родове (масони) на този свят, Ротшилдите, членовете на тайното правителство, отдавна знаят и дори ни предупреждават за появата на коронавируса през 2020 година. Преди две години корицата на списание The Economist шифрова съобщение за плановете на световното правителство за бъдещето. Ако внимателно изучавате корицата на списанието, тогава можете да намерите много интересни неща по него, които на пръв поглед изглеждат просто снимки. Но това не е случаен набор от рисунки, а шифър. Например, четиримата конници на апокалипсиса са чума, война, глад и смърт. Самият коронавирус е апокалипсис и един от неговите ездачи - чумата с корона, подобно на Американската статуя на свободата, дава ясен намек, че болестта е изобретена в САЩ. ШОКИРАЩО ВИДЕО: ОТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ СВЕТОВНИТЕ ЛИДЕРИ СЕ СЪБИРАТ В ГОРА В ЩАТИТЕ ЗА ДА ИЗВЪРШВАТ ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЯ И ДА СЕ КЛАНЯТ НА САТАНИНСКА СТАТУЯ! Любопитно е, че американското правителство издаде патент за изобретяването на "живия атенюиран коронавирус" на британски учени от института на Пиърбрайт. Твърди се, че е разработен за лечение на домашни птици, а самият вирус може да мутира до нов тип пневмония. Британците специално маскираха своите изследвания и след това ги предадоха на китайците, така че заразата да дойде от Китай. Следващата интересна точка на корицата на списанието е панголинът. Именно той според китайските учени е основният носител на коронавируса от прилепи до хора. А пандата (Panda => пандемия (английски) pandemie (немски; френски) е символ на коронавируса, дошъл от Китай). Технологията за разпознаване на лица и qr-pass е ясно предупреждение за цифрово робство, провокирано от коронавируса. Тази инфекция е измислена специално за това. Значи COVID-19 е конспирация на световното правителство и Ротшилдови само намекнаха за това. Източник: Поглед.инфо ВИДЕО: ЗАПОЧНАХА ДА ЧИПИРАТ ХОРА В ЕВРОПА! В ЛИХТЕНЩАЙН ВЕЧЕ СЛАГАТ ЧИПОВЕ! април 26, 2020 БЕЛЕГА НА ЗВЯРА! ЗАПОЧНАХА КАМПАНИЯ ЗА УБЕЖДАВАНЕ НА ХОРАТА ДА СИ СЛАГАТ ПРОСЛЕДЯВАЩИ ЧИПОВЕ! ЛЪЖАТ ГИ УЖ ЗА ДА МОЖЕЛО ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ КОРОНАВИРУСА, КОЙТО САМИЯ ЕЛИТ СЪЗДАДЕ И ПУСНА СРЕД ТЯХ С ТАЗИ ЦЕЛ! Ето какви са новите мерки и ограничения срещу "коронавируса" в Европа Лихтенщайн ще екипира 2 200 доброволци с биометрични гривни, за да проучи дали те могат да засекат ранна поява на COVID-19. Гривните измерват данни като телесната температура, пулса и честотата на дишане.
Починалите в Италия намаляват за трети пореден ден. Френската полиция иззе 140 000 маски, предназначени за черния пазар, а две ферми за норки в Нидерландия са под карантина, след като животни се заразиха с коронавируса, вероятно от служители. За първи път от шест седмици, децата в Испания могат да излязат навън, придружени от родители. Фернандо Симон, здравен координационен център на Испания: Днешните данни сочат ясно спадаща тенденция. Засечени са 1729 нови случая. Паднахме под един процент дневно нарастване на случаите. Подобни данни нямахме от седмици насам. Агенция "Франс прес" съобщава за 27 здравни работници жертви на коронавируса във Франция, но се смята, че реалните цифри са по-високи. Във вторник премиерът Едуар Филип ще представи стратегия за смекчаване на изолацията. Правилата засега са стриктни. Еманюел Латил, служба за обществена безопасност в Париж: Забелязахме, че обезопасителните ленти, които забраняват достъпа до парка са скъсани. Хората намят самосъзнание и ще им напомним да напуснат парка. Москва навлиза в петата седмица на изолация, наложена от коронавируса. Жертвите на болестта са 747, заразените почти 81 000. Властите смятат, че Русия може да избегне взрив на епидемията, ако през майските празници се спазват ограниченията да се излиза само за храна, лекарства, медицинска помощ, изхвърляне на боклук или разходка на куче. Необичайно спокойното море заради намалелите плаване и риболов, извади на повърхността едни от най-живописните обитатели на Босфора - делфините.16-милионният Истанбул е под карантина от четвъртък до полунощ в неделя. Епидемията в Турция уби над 2 700. Липсата на транспорт във венецианските канали направи по-видими флората и фауната на лагуната. Правителството в тежко поразената от коронавируса Италия се готви за възобновяване на икономически дейности от 4 май. Източник: БНТ Новините / 26.4.2020 г.
ТОВА Е КАМЕННИЯ МОНУМЕНТ В ЩАТА ДЖОРДЖИЯ, САЩ ИЗДИГНАТ ОТ ТАЙНО ОБЩЕСТВО (ЧЛЕНОВЕ НА МАСОНИТЕ И ИЛЮМИНАТИТЕ ОТ ЕЛИТА) НА КОЙТО НА НЯКОЛКО ЕЗИКА ИМА ИЗПИСАНИ УЖ РАЗЛИЧНИ „НАПЪТСТВИЯ“ ЗА БЪДЕЩИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. ВСЪЩНОСТ ТОВА Е НАГЛО БЕЗОЧЛИВО ПУБЛИЧНО ОБЯВЯВАНЕ НА ТЕХНИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НИ! НА ПЪРВО МЯСТО КАТО ПЪРВА ТОЧКА ТЕ ОБЯВЯВАТ, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ТРЯБВА ДА СЕ РЕДУЦИРА ДО 500 МИЛИОНА ДУШИ ОБЩО! ТОВА УЖ БИЛО ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ „ХАРМОНИЯ“ И „БАЛАНС“ С ПРИРОДАТА! ИСТИНАТА Е, ЧЕ НА ЕЛИТА - МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ, НЕ ИМ ТРЯБВАТ МНОГО ХОРА, ЗАЩОТО ГОЛЯМАТА ТЪЛПА Е ТРУДНА ЗА КОНТРОЛ И НАБЛЮДЕНИЕ, А СЪЩО ТАКА ЛЕСНО МОЖЕ ДА ГИ ИЗМЕТЕ ПРИ РЕВОЛЮЦИЯ. ТЕ ИСКАТ МАЛКО НАСЕЛЕНИЕ ОТ ТЕХНИ РОБИ-РАБОТНИЦИ В ЗАВОДИТЕ ИМ, ПРИНУДЕНО ДА ЖИВЕЕ В ГОЛЕМИ И ДОБРЕ НАБЛЮДАВАНИ ГРАДОВЕ... В КОНТИНЕНТАЛНИ СВРЪХДЪРЖАВИ КАТО ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, КОЙТО СКОРО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕ В ПОДОБИЕ НА САЩ. В БРЮКСЕЛ ВЕЧЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА НАЛАГАТ СВОИТЕ ЗАКОНИ НАД ТЕЗИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ! ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ГИ СПРЕТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ МЪЛЧИТЕ И ГЛЕДАТЕ БЕЗУЧАСТНО КАТО ИДИОТИ! С МОЩНА ШИРОКОЛЕНТОВА ИНТЕРНЕТ МРЕЖА КАТО 5G И ИМПЛАНТИРАНИ ЧИПОВЕ, ЗА ПО-ЛЕСНО ОНЛАЙН СЛЕДЕНЕ НА ВСЕКИ! ТОВА Е БЪДЕЩИЯТ ИМ НОВ СВЕТОВЕН РЕД, КОЙТО ВИ ПОДГОТВЯТ СЕГА ХИТРО ЧРЕЗ ПАНИКАТА ОТ ВИРУСА И ГОТВЕНИТЕ ПЛАНОВЕ ЗА ЗАДЪЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ (КОЯТО МОЖЕ ДА ИМА И РАЗБОЛЯВАЩ ИЛИ СТЕРИЛИЗИРАЩ ЕФЕКТ ВЪРХУ ДЕЦАТА ВИ)... ЕЛИТА ВИ ИСКА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 500 МИЛИОНА! И АКО НЕ СЕ СЪБУДИТЕ ЩЕ ГО ПОСТИГНЕ...

Коментари