Лобистите за 5 G смъртоносните антени

Ако искате да живеете и вашите деца също да живееят и да имат и внуци, които също да са живи и здрави, трябва да започнете незабавна въоръжена борба за да предотвратим чип ваксините на Бил Геийт, пълната им забрана и криминализирането им и пълната забрана и криминализиранаето на микровълновите технологии от 3 до 5 G. Време е за революция! Ножа вече е опрял до кокала, или ние унищожаваме тях и подръжниците им с всички средства или загиваме. На оръжие! И помнете! Няма корона вирус, има радиация от микровълновите антени и лекари убийци, които при продължително интубиране на някой който е неудобен и е набелязан че е болен от несъщсествъващата ковид 19 умира не от ковида , а от самото интубиране, белите дробове се пръскат или му пускат по - голяма доза "райски" газ. Пак казвам, или ние унищожаваме тях, или те нас! Време е за Майската въоръжена революция за спасението ни и продължаването на живота ни. Преговори няма да водим с никой. По предателите на човешката раса, които твърдят и внушават че имало ковид, а не радиация от 5 G да се стреля на поражение. НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ И СЕСТРИ! ЗАЩИТЕТЕ БЪДЕЩЕТО СИ И БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА СИ!
А ето и кои са „експертите“, които бяха поканени в предаването ПИТАЙ БНТ. В ИЗЛОЖЕНИТЕ ФАКТИ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ КАКВИ СА ИНТЕРЕСИТЕ НА Асен Григоров и доктор Марин Пенков, ЗА ДА ЛОБИРАТ ТОЛКОВА ОЖЕСТОЧЕНО ЗА 5 G МРЕЖАТА!
** В предаването ще видите,че Григоров лобира и за чипирането на хора**.



** Асен Григоров** е настоящия собственик на медийната група Уерб Кафе и бившия шеф на РЕ ТВ, която беше финансирана от олигарха и медиен магнат Иво Прокопиев и СДС. Между другото Григоров беше и шеф на пресцентъра на СДС. Та да погледнем по- обстойна, **През 2014 г. януари, Асен Григоров купува Уеб Кафе бг , за сумата от 150 000 лева, **същевременно това се извършва през фирмата на Григоров „Публикс медия“ ЕООД, която не е ясно , кога е създадена, тъй като в учредителния акт на фирмата няма упомената дата и година в която е създадена. Забележете! „Публикс Медия“ ЕООД е с капитал от 10 лева, а купува **интернет медия за 150 000 лева. **
Въпрос!
От къде са дошли парите за финансирането на покупката.
** **Отговорът трябва да бъде намерен в проекта **RE TV, **която беше финансирана от **Иво Прокопиев, **собственик две големи бизнес групи – „Алфа Финанс Холдинг“ АД и издателската група „Икономедиа“ АД.
„Алфа Финанс Холдинг“ АД е българска финансова, инвестиционна и икономическа група, действаща в областите инвестиране, управление, преструктуриране, развитие и продажба на различни компании и дружества. Групата предлага услуги в секторите индустрия, финанси и банково дело, енергетика, недвижими имоти, логистика, инфраструктура, телекомуникации и IT. „Алфа Финанс Холдинг“ АД участва в успешното реализиране на инвестиционни проекти и управление на дейности в страни от Европейския съюз, Македония, Сърбия, Турция и Украйна, както и в Югоизточна Азия. През годините активите под управление на групата са достигали над 2 милиарда лева, а служителите са били над 3400.
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ – ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ И IT, От тук не е чудно ,че човека на Прокопиев ще защитава интересите на шефа си , а имено изграждането на 5 G базови станции за високоскоростен интернет- така наречения Интернет на нещата.
Да спрем за Григоров за сега, мисля, че е ясно какъв лобист е той, и защото имено той беше поканен в предаването.
Сега да отделим внимание другия, който беше поканен в предаването да коментира опасно ли е 5 G, това е доктор Марин Пенков, Пенков ** е е началник на отделението по „Образна диагностика” към МБАЛ „Св. Иван Рилски“ . За него в търговския регистър намираме, че освен ,че е лекар на държавна служба, има и частна Невро- когнитивна лаборатория с регистрация на елитната улица Любляна в старата част на кв. Овча Купел в София. Създадена е миналата година юли месец и забележете в сферите, които има право да развива дейност е и ПРОГРАМНИ И ИНФОРМАЦИОННИ УСЛУГИ.


Не е ли видно, че този лекар също има пряк интерес в развитието на т.н. Интернет на нещата или иначе казано , превръщането на България в микровълнова фурна заради работата на новите 5 G телекомуникационни базови станции и кули. Да припомня, те излъчват в милиметровия и дециметрвовия обхват, с микро вълни, с честота от 25, 30, 60 и 300 GHz – това е честота , която доказано убива всичко живо. А сега ще вметна още един въпрос, защо ли в цяла Европа вече почнаха да падат мъртви падат птици? Оставяме на страна така наречения "Корона вирус", за него сме изяснили ,че това всъщност е радиацията** от 5 G. . И да доизясним освен 5 G, вероятно вече са включени да работят и сателитите на Илон Мъск на около 400 километра от земната повърхност. Честит Апокалипсис уважаеми земни жители! Под публикацията прикачам видеото от въпросното предаване и няколко интересни документа.






Коментари